sommarjobb [x] ?

Skrivet 2008-03-19 @ 14:32:11

Jag trodde att jag skulle bli utan sommarjobb i år, har liksom hört om flera kompisar som sökt massa jobb men inte fått nått och jag har inte ens börjat söka. Och så står det i tidningarna att det finns färre sommarjobb i år än det funnits förut. Jag skulle iofs kunnat söka till det jobb jag haft de senaste två åren men att jobba från 06.30-16.00 med utomhusarbete som är rätt jobbigt för kroppen och tjäna bara 53 kronor i timmen är inte lockande. Mamma kom med lite tips om vart jag skulle söka och det första stället nappade direkt. Eller ja, jag ska komma på intervju i april nångång men det verkar lovande, jag har fått för mig på nått sätt att om jag kommer på intervju så får jag självklart jobbet. Jag har bra betyg, är trevlig, glad och så vidare. Jag har typ redan tagit ut "segern" även fast jag inte ens varit på intervjun. Gud kommer säkert straffa mig för att jag för en gångs skull tror på mig själv. Men om det inte går vägen så har jag tre reservplaner. Erik brukar jobba som vaktmästare på en skola i abrahamsberg och han frågade om jag ville jobba med honom i sommar. Sen finns det ett telefonjobb också som zäta och jag var inne på att söka, zäta har redan gjort det men jag ska vänta lite och se hur det blir med det andra jobbet. Och pappa sa alldeles nyss "Vi brukar ha sommarjobbare på mitt jobb också.. men jag har inte sett nått om det i år än, ska jag säga till om jag ser nått?" Men varför har han inte sagt det förut!? Jag skulle inte banga på att jobba i polishuset! Spela roll om det är kontorsarbete liksom, pappas kontor är väldigt roligt att vara i. Står pärmar med texten "lösta fall" "olösta fall" i hans bokhyllor och när jag och min bror var små fick vi testa hans handfängsel. Och här sitter jag och letar sommarjobb för tredje året i rad och han har vetat om det där hela tiden!? Lovar att allting kommer skita sig bara för att jag sitter här och skriver om det.
Jag kommer vara rikare än jag någonsin varit efter de här sommaren (om jag får jobb) tänkte nämligen jobba i hela fyra veckor! Haha fy vad jag är fattig.

Kommentarer
Postat av: mathilda

sök på mitt gamla jobb, spärrservice - telefonjobb. det är fett bra lön men det är ett jävla slit, men jag orkade 4 veckor i somras så det gör nog du med. det är bara att kämpa... men sen vill man aldrig tillbaka igen

annars finns det ju på arbetsförmedlingen...

2008-03-19 @ 17:07:01
URL: http://maathiiilda.blogg.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0