god morgon

Skrivet 2008-03-25 @ 11:11:44
Nu börjar den här dagen! Eller den började för en halvtimme sen med en jäkla massa ringande överallt. Vi låg och sov här inne i vårt rum och så började morfars hemtelefon att ringa. Och den riktigt skriker när den ringer för den står på en "ljudlåda" som förlänger och förhöjer ringsignalen så att morfar med dålig hörsel ska höra den. Och den där lådan står precis utanför våran dörr. Så vi vaknade såklart och det ringde massa utan att någon svarade och tillslut sprang jag upp till telefonen men hann inte svara. Morfar har inte vart hemma på 2 dygn nu, han är uppe hos en tant här i huset som mår dåligt. Sen ringde det igen och det var min kusin som skulle meddela att de kommer in till mora mellan 14-15 tiden. Direkt när jag lagt på ringde Sara på min mobil så jag fick bara panik och la på istället.
Pratade med Sara sen och den där stundentskivan för henes kusin som hon och ajg skulle gå på är dan efter min födelsedag, palla det! Så nu ska jag inte gå på den längre, blir nog lite mycket fylla den veckan annars, först ut med familjen o käka o ta nått glas och sen studentskiva dan efter och så utgång på fredan. Njee det orkar jag inte.
Det har snöat massa inatt, fast det är bara nollgradigt ute tack och lov!
Juste jag har redan fått lite födelsedagspengar, 500 av morfar och 200 av gammelfaster. Hon tror säkert att man blir överlycklig över de där 200 kronorna men det känns egentligen lite puttigt när man fyller 18 :P Men hon lever ju på sin pension som suger så det är ju inte så att jag tycker hon är snål eller nått, kanske är lite otacksam bara, hehe.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0