Midsommar in Turkey

Skrivet 2008-06-26 @ 11:35:42
Vi var ju nere i Turkiet på midsommar, det var ingenting vi planerade när vi bokade resan utan det kom v på först någon vecka efter att vi hade bokat. Det skulle vara lite konstigt om vi byggde en egen midsommarstång som vi satte upp på stranden och dansade runt så vi firade på annat sätt. Vi bokade in oss på hotellets fina resturang och klädde upp oss lite, det verkade som om fler svenskar på vårt hotell hade gjort så för de som var i resturagnen var också lite finklädda. Det blev väldigt mycket mat måste jag säga, i den här ordningen: Bröd, soppa, sallad, förrätt, huvudrätt och sist efterrätt. Vi åt anka, det tog emot men det fanns inte så jättemycket att välja på. Det blev ännu värre när de kom ut med tallriken och man typ såg att det var en anka, som en grillad kyckling fast lite annorlunda. Riset till var blandat med ärtor, morötter och majs... jag tycker att man förstör mat när man blandar ner massa grönsaker. Ingenstans i turkiet kunde man få ren pasta eller rent ris, det var alltid blandat med massa annat jox. Det satt en gammal tysk anorektiker på resturangen samtidigt som oss och jag tjuvlyssnade lite när kocken frågade om maten var dålig eftersom hon knappt hade rört den och hon sa att den inte var dålig men att hon fick ångest över att det var anka typ. Antingen så var det så eller så var hon fortfarande anorektiker, hon såg riktigt läskig ut.
När vi satt och väntade på maten så lekte vi med kinapinnarna som låg på bordet, kom på lite nya funktioner för dem... bland annat så kan man dricka öl med dem (jag rekommenderar det inte) eller leka plockepinn. Sen är det något pucko som har sagt att man kan äta med pinnarna, det är ju helt omöjligt! Hehe.
Vid varje bord så hade det skrivit efternamnen på de som skulle äta och nummret på deras hotellrum. De hade ju en lista som de skrev av våra namn från så det kan ju itne ha varit så svårt. På våran lapp skulle det alltså stå Sundström - Ingel. Hur svårt kan det vara!?


   
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0