Studenten ska man ta i Stockholm!

Skrivet 2008-06-04 @ 19:48:01
Mitt internet hemma suger.. eller det är tydligen routern som krånglar men hur vet mina icke-tekniska föräldrar det? De borde iallafall göra någonting åt det istället för att typ reparera mjukvaran varje dag... kanske är dags att gå tillbaka till affären och klaga? Känner mig handikappad utan internet, speciellt nu när jag inte har något plugg att göra. Idag slutade jag skolan vid ett men kom hem halv sju eftersom jag åkte med Sonya och Karro till stan och hjälpte dem köpa studentpresenter till sina pojkvänner... allt för att fördriva tiden!

Det var massa studentflak i stan idag med, jag får sånna rysningar när jag hör musiken pumpa och alla är så lyckliga.. Jag vill också ta studenten nu!
Imorgon tar jättemånga studenten, bland annat min skola. Mitra tar också studenten imorgon så jag och AnnaMaria ska till Rudbeck och kolla på hennes utspring. Efter utspringet ska vi åka till stan och kolla på alla flak och kanske shoppa lite, om inte Mitra lyckas smuggla med oss på flaket vill säga. Det kommer aldrig gå för henne att få med oss, haha. Jag tror förresten inte att de åker in till stan med sina flak eftersom skolan ligger i Sollentuna, det är ju en bit in till stan om man säger så. Gud vad tråkigt att bara åka runt i lilla sollentuna! Men vem vet de kanske hoppar på flaket först i stan, så skulle jag vilja ha det om jag inte gick i skolan i stan.
Jag har tänkt på det där med att åka flak, de som bor i t ex Mora måste ju ha det jättetråkigt. Tar Mora som exempel eftersom jag vet hur litet det är där, jag skulle aldrig vilja åka runt på ett flak typ 500 varv runt deras lilla centrum! Men de vet ju inte hur det är i stockholm så de lider väl inte, det är normalt för dem. Haha det känns som om alla som inte bor i storstäderna har en helt annan nationalitet! Jag tycker att det är kul att driva med alla stackars dalmasar som sitter och dricker i sina skoteroveraller.. Och klandra mig inte för alla där uppe är värsta anti-stockholm! Så fort jag kommer dit så dyker alla släktingar på mig och frågar "Nu är det väl skönt att vara borta från stockholm lite? eller hur? Det är skönt att vara här i lugna Mora... eller hur?". Så right back at you, ni som inte ens har ur&penn, tunnelbana, ginatricot m.m. Seriöst, det finns ingenting där uppe... man kommer inte ens till McDonalds utan bil eller moppe för att det ligger så off... men man kan ju alltid ta bussen som går typ var tredje timme!
Tacka fan för att man bor i Stockholm!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0