Utgång, Huset

Skrivet 2008-06-02 @ 21:58:28

I lördags var jag ju ute med gänget från klassen, det blev riktigt lyckat! Jag och Karro åkte hem till Sonya på ekerö och käkade innan vi drog iväg. Vi gjorde egen pizza och förutom att den var lite degit så var det gudomligt. Vi fick en liten skratt attack där i köket när jag påpekade att det här var vårat förkrök och vi stod i Sonyas kök och kavlade ut pizzadeg, snacka om att naturryktet om töntar stämmer! Sen fortsatte vi med lite naturskämt och skrev kvadratroten ur en ledsen gubbe upphöjt i två på pizzan med tomatsås, det var faktiskt roligt då.
När vi väl kom iväg snabbsminkade och stressade fick vi ett sms av Erik som berättade att Melker och Maff redan var dragna på nivå och att vi skulle skynda oss. Mycket riktigt så var de ganska runda om fötterna när vi kom dit, illa. Vi köpte två virgin ooze var som vi klunkade i oss innan det var dags att dra vidare till nästa ställe. Vi skulle till Huset som är hyffsat nytt i gamla stan, vi kom fem minuter över halv elva så vi fick pröjsa 100 spänn i inträde, ganska surt. Tänkte fan inte betala i garderoben för både min jacka och min väska så jag tryckte ner min jacka i väskan och slapp därför betala för båda. De första jag såg när vi kom in var Jenny, Ammie och Helena som också var där, askul att dem var där för jag träffar inte de så ofta nu när jag inte tränar.. och Ammie träffar jag aldrig eftersom hon slutade för nått år sen. Vi vandrade till baren och köpte lite dricka, jag köpte en stor stark och en jäger för 64:-, väldigt bra pris! Sen var det dans på scenen och glada miner all night long! Erik som skulle visa att han tålde mest och skulle supa ner Melker och Maff blev utslängd, haha jobbigt läge! Men ingen gick med honom, han klarade sig själv och vi hade bara vart inne på Huset lite mer än en halvtimme skulle jag tippa på. Det roliga var att Erik och Maff stod ute på innergården där alla rökte och lutade sig mot en vägg och Erik kunde knappt stå på benen och så sa han "Jag och Maff drar snart!.... Det är för mycket för Maff!" haha vadå för maff? Det var ju Erik som höll på spy och knappt kunde stå upp! Men Maff klarade sig hela kvällen utan att bli utslängd. Men killarna är sjuka, de köpte bara äckliga grejer som Flat Line, den består av vodka, gin och tabasco. Men det var kul och på något sätt fick jag i mig hur mycket dricka som helst... egentligen borde jag ju inte skriva det här men nu gör jag det för att ni ska förstå varför jag är förvånad över att jag mådde bra hela kvällen och inte var bakis dagen efter.. jag drack en 4,5a, 2 Virgin Ooze, en jäger, en stor stark, en bacardi, en öl och en mintshot. Helt galet ju! Det måste ha vart en jäkla massa ost på den där pizzan vi gjorde hos Sonya för det är den ända rimliga förklaringen jag kommer på. Men jag la ut 114:- exakt på dricka.. det var Karros kompis som försökte supa mig under bordet... Killar måste lära sig att vissa tjejer inte går att supa under bordet, man säger ju stopp när man har fått nog? Men varför inte utnyttja att de tror att man bara tar emot och tar emot tills man spyr? ;)
Tillslut fick jag nog av festandet, det blev för mycket folk och man blev helt mosad på dansgolvet och man hoppade upp och ner hela tiden bara för att alla andra gjorde det, man behövde inte röra en fena men man var högt upp i luften ändå. Sebbe var på en annan klubb och hade tråkigt så vi bestämde oss för att dra och så träffades vi på fridhemsplan och drog hem.
Men jag rekommenderar Huset till de som gillar att klubba, bra drag och trevliga vakter inne på klubben. Det ända dåliga är att det är en liten lokal och för mycket folk, de två dansgolven är pyttesmå. Men jag går gärna dit igen.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0