Grattis Mitra!

Skrivet 2008-06-05 @ 19:07:37

Herregud vad stor Rudbeckskolan är! De va ju 600 studenten! Och fatta hur mycket folk det stod utanför skolan och väntade när alla de där 600 skulle ha nära och kära där, det var smockat! Till skillnad från studenten i min skola där studenterna springer ut klassvis så sprang allihopa ut samtidigt. De hade ett område som var avspärrat så där sprang de ut och hoppade. sen var det meningen att de skulle sjunga studentsången men mitt i det hela så brast avspärrningen och alla föräldrar stormade in för att hitta sin unge. Då sket studenterna i det och sprang iväg efter sina föräldrar också. Mitra var jättefin i sin klänning och sina klackar, men hon var lite gråtfärdig när hon kom och kramade oss men det hör väl till I guess.
Sen gick vi iväg till hennes familjs bil så att hon kudne byta om inför flaket. Det var minst 10 flak där på skolgården, det måste ha vart flera och alla var fullproppade. Det sprutades hur mycket champagne och öl som helst och det rann öl från flaken innan de ens lämnat skolgården. Alla var helt dränkta i öl...det såg ut som om de hade vart på klädsim. Bakom ett flak så låg det världens hög med tomma burkar, ölkartonger och systempåsar, shit säger jag bara! Sen sa vi hejdå till Mitra och hon hoppade upp på sitt flak och vi gick till bussen. Sen såg vi alla flak åka ut från skolan och börja sin lilla rutt i sollentuna, haha synd att bara åka runt där. På vägen med bussen åkte vi förbi en lågstadieskola och alla barn stod längs staketet och tjoade på alla studenter, gulligt.
Sen åtke jag och AnnaMaria till stan och kollade på alla flak där, det var sjukt många. Bara runt plattan var det minst 20 flak.. jag räknade men gav upp vid 15. Och samtidigt så var det långa köer av studentflak till och från plattan, helt sjukt! Sen så var det många som åkte runt i fina bilar och glassade, det kan väl inte vara lika roligt som att åka flak? Och fyra tjejer åkte runt på en egen släpvagn som kördes med en helt vanlig personbil och så stod det på släpvagnen "Det är ju inte storleken som räknas!" JOO det är det visst! man ska åka flak och inte typ limosine eller nått annat, det är inte samma grej. En från Mitras skola blev hämtad i helikopter, lite coolt men det ska ändå vara flak!
En kille i stan gjorde iofs en riktigt skön grej, han hade hyrt en alvedoncykel och cyklade runt mellan flaken som stod och köade och på styret hade han en påse med bärs, jätteskön grej att göra!
JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN NU!   
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0