Bror anlände till balen på min pakethållare

Skrivet 2008-06-09 @ 18:35:26
Nu är Patrick på balen! Hoppas han har roligare än vad jag hade för jag hade inte så överdrivet roligt. Hoppas att han får bättre mat än vad jag fick också, vi fick rostbiff och nån kall jätteskum potatissallad.. Jag blev verkligen inte mätt. Man ska servera kyckling och klyftpotatis på sånnadär tillställningar för det äter alla!
Balen är vid skolan, de äter middagen och dansar lite vals i en stor lokal bredvid skolan och sen hållt själva festen på ungdomsgården. Det här ligger mitt i akalla och akalla är inte speciellt stort så man åker inte limosine eller någonting såndär dit. Men Patricks kompisar skulle åka i någon flashig chrysler även fast det tar 5-10 minuter att gå dit. Jag föreslog att jag skulle skjutsa Patrick dit på cykeln, bara som en kul grej och han nappade direkt. Så vi satte en balong på styret och så hoppade han på pakethållaren iförd kavaj, slips och hela köret och så trampade vi iväg. Vi åkte förbi tre av hans kompisar på vägen och Patrick sa i förbifarten "F**k bilar, här är mitt finåk!" och de garvade som fan. När vi kom till skolan och körde ner för en liten backe för att komma till entrén där alla stod och blev fotade av sina föräldrar så vinkade Patrick till alla och de garvade också och tyckte att det var en riktigt skön grej. Det blev succé!
Jag kände mig lite mobbad som kom åkandes där i full fart med en uppklädd lilelbror på pakethållaren och en ballong på styret när andra i min ålder stod där och kollade på sina syskon, men ääh det var en rolig grej!
Mamma tog kort på oss innan vi åkte så jag får väl lägga upp det här när hon har framkallat det.
Kommentarer
Postat av: elin

fin blogg:D

vad heter du på pea?

(aa)

2008-06-09 @ 18:54:24
URL: http://lundbergar.blogg.se/
Postat av: Sandra Ingel

sandramjausson, haha :)

2008-06-09 @ 19:01:27
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0