Annonym gillar att ge kretik

Skrivet 2008-06-02 @ 22:26:24
Stackars Zandra, var inne och läste hennes blogg och på ett inlägg var det massa kommentarer så jag satte mig och läste dem. Det började med att någon påpekade hennes svenska. Om den där anonyma personen har problem med att hon slarvar när hon skriver på datorn behöver personen väl inte läsa bloggen alls? Men Sofia ryckte in och påpekade att personen stavade anonym "annonym", vem är det som ska lära sig svenska egentligen? Men då skrev "annonym" :
sofia! man kan inte använda namnet "anonym" när man skriver en komentar till någon, så därför la jag till ett n! Det är ingen fel på min svenska.
Visst det är ju en godtagbar förklaring men där är kommentar felstavat.. visst är det lätt att missa en bokstav men det bortser vi ifrån nu, ok? Hehe. Sen längre ner i det där inlägget stavar annonym kritik med e.. alltså "kretik" och sen skriver "du värkar ju ligga på en 3årings.." i det där fallet så heter det inte värkar utan verkar. Skönt att man inte kan hålla isär de orden.
Brukar inte påpeka hur folk stavar men om man ska dra upp en diskussion om stavning är det väl ändå läge att kolla upp sin egen stavning.. eller?

Bara att kolla in kommentarerna själv om ni vill se. Inlägget heter "Så mogen" och här är en länk till bloggen: Zandras blogg
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0