Alanya!

Skrivet 2008-06-14 @ 12:23:06
Nu kommer de och hämtar upp mig om lite mer än en timme. Jag börjar få lite resfeber nu. Jag blir alltid illamående innan jag ska åka någonstans, jag är rädd för att bli sjuk och då är jag så nervös så att jag nästan blir sjuk på riktigt. Men det är bara att försöka lugna ner sig så att man inte blir magsjuk eller något.. jag lyckades bli sjuk innan kursprovet i fysik.
Jag har packat klart nu och jag har bara en liten rullväska med mig, Sebbe ska typ ha med sig en jättestor väska. Jag trodde att jag skulle behöva en liten väska till så den stod i mitt rum men jag fick ner alltid i rullväska, jag är så bra på att packa! Jag har vart värsta organiserad inför den här resan nu med packlista där jag har bockat av varje liten grej jag stoppat ner i väskan, om jag har glömt någonting nu så blir jag irriterad.
Har inte så mycket mer att göra nu innan de hämtar mig, ska bara äta lite lunch och mentalt förbereda mig inför resan. Hoppas att jag lugnar ner mig lite på arlanda för annars kommer jag spy eller svimma precis innan vi ska på planet. Fatta att man typ ska vara på arlanda två timmar innan planet går, vilken tortyr för folk som mig som får resfeber!
Nu är det dags at sätta punkt så att jag inte blir försenad på något sätt. Det finns datorer på hotellet vad jag har förstått så jag kanske skriver några rader så håll utkik här på bloggen!
Annars så hörs vi om en vecka, kommer hem natten till söndag 22/6.
Det regnar som satan just nu förresten, känns skönt att jag ska ner till värmen.


Vårat hotell
Kommentarer
Postat av: Lovisa

Fin blogg!

2008-06-14 @ 17:47:31
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: filmon

ååå jävlar

vart är det nån stans?

2008-06-14 @ 18:05:56
URL: http://filmons.blogg.se/
Postat av: Zandra

HEEEEJDÅ SANDRA!!! HA SÅ J*VLA KUL! KOMMER SAKNA DIG PUSSELIPUSS :D

2008-06-14 @ 21:34:49
URL: http://zandrapettersson@hotmail.com

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0