Hela Mora surrar

Skrivet 2008-07-28 @ 11:32:44
Nu har "Hela Mora surrar" slutat. Det är som en motorfestival som pågår tre dagar varje sommar. Under festivalen är det bilutställning med massa fina gamla amerikanare, dragracing, snöskotrar som kör på vatten och så är det EM i båtrace här nere på Siljan. Det var EMet som var den största grejen för det har hållt på hela dagarna eftersom det var massa olika klasser som skulle tävla. Jag, Patrick, Sebbe och Pappa var nere och kollade på ett heat den andra dagen och igår gick jag, Sebbe och patrick ner med varsin plaststol och satte oss precis vid vattnet för att ha så bra sikt som möjligt. Värstingklassen som speakern kallade Formel1 på vatten var roligast att kolla på för de kom upp i 170km/h och körde ganska nära oss. Ibland fick de problem med kurvorna och då kom de supernära oss, bara någon meter ifrån kanten och det var lite läskigt faktiskt. En gång när det blev så igår så var det en tant som satt på samma ställe som oss som blev så rädd att hon reste sig upp och sprang iväg när båten kom emot oss, haha.
Trots att jag inte är så insatt i sporten så var det intressant att se och jag fick genast två favoriter, italienare båda två. Fast det var mest färgerna på deras båtar som fick mig att fastna. Den ena var knallrosa och den andra var knallgul! De var snabba som satan också och båda vann sin klass.
Hade självklart men kameran och fick faktiskt helschyssta bilder trots att jag inte har något fet systemkamera. Mina bilder var seriöst bättre än de som var i Mora tidiningen idag, amatörer!


Massimiliano Cremora (Italien) vann sin klass. (Han har vunnit VM också)

    
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0