Go Blondinbella!

Skrivet 2008-07-28 @ 12:39:03
Har ni hört om vad Blondinbella råkade ut för på sin semester i Italien? Om ni inte har gjort det så är det bara att söka på aftonbladet eller expressens hemsida. Jag läste hela historien i Aftonsbladets bilaga Klick! och där berättar hon om hur en man på en nattklubb kör upp två fingrar i henne så att hon börjar blöda. Och det värsta är att ingen hjälper till, hon blir "kvällens attraktion" som hon uttryckte det, killen och hans gäng bara flinar och tycker att det är kul när hon börjar skrika och gråta.
Jag tycker att det är jättehemskt, och värre är att det är så många som blir utsatta för samma grej men det sker ingen förändring. Och om tjejer polisanmäler frågar de vad tjejen hade för kläder och om hon hade druckit och så var det även i Blondinbellas fall. Hon fick inte ens polisanmäla, för hon hade inget vittne. Har ni hört något mer korkat? Om man till exempel får inbrott och blir misshandlad, är det okej då eller? Man kan ju inte göra någonting pga att man inte hade några vittnen? Det är absurt! 
Jag har aldrig vart något större fan av Blondinbella men det är säkert för att jag är avundsjuk, hehe. Men när det började snackas om att hon blivit antastad så kändes det som om det var en vän som råkat ut för det. Det kanske är för att vi är jämngamla och våra skolor ligger ganska nära varandra, man kan liksom relatera det till sig själv då.
Men nu tycker jag att hon är en riktigt bra tjej faktiskt, hon vill starta en fond som kan bidra med en flygbiljett hem till unga tjejer som utsätts för liknande grejer utomlands men inte har råd med att köpa en ny flygbiljett hem. Det är en jättebra grej tycker jag och det visar att hon inte bara tänker på sig själv (hon hade råd med en ny flygbiljett) och det visar att hon vill hjälpa andra. Jag tycker att man kan säga att hennes fond är till för att få hem skadade själar.
Vad har andra stora bloggare gjort för saker? Kommer ni på någon så säg till för det gör inte jag. Inte för att peka ut någon men till exempel Kenza som konkurrerar med Blondinbella... vad har hon gjort? Har vart inne på hennes blogg några gånger och det är bara henens hund och Tokio Hotel som det handlar om. Och så sitter hon och röker på varenda bild, hur bra är det när majoriteten av läsarna är under 18 år? Och dessutom så är hon bara 16 år så hon ska inte ens kunna köpa cigaretter själv.
Men Blondinbella anses som mer hatad än Kenza av någon anledning.. kanske för att kenza bara har åsikter om kläder och inte om mer livsnödvändiga saker. Hur mycket man än hatar blondinbella så kan man inte säga att det som hände i Italien var rätt åt henne, det är fel.
Blondinbella har valt att göra någonting bra med sin makt och det ska hon ha credd för!
Kommentarer
Postat av: Fotograf

Säg mig, ifall du skulle varit i bellas sits, skulle du ha givit aftonbladet ensamrätt att publicera händelsen? Och enbart i tidningen Klick!

"Jag har precis blivit antastad, men betalar ni mig mer än 7000 kr kan ni få ensamrätt på att publicera storyn"

Så skulle inte jag fungera, men alla är inte som jag är.

2008-07-28 @ 21:49:41
URL: http://stilbild.nu

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0