Tidningsankor

Skrivet 2008-07-17 @ 13:22:44
Jag ber om ursäkt för att jag skrev att det var personen i bilen som omkom i rasolyckan i Kista. Min bror sa att det var han som dog men Sebbe har läst att det var killen som satt i lyftkranen som dog... men  han satt kvar där uppe när min familj var där och tittade. Han var inte död, han var chockskadad. Alla tidningar skriver helt olika så jag har ingen aning om vem det var som dog men någon var det iallafall.
Man kan aldrig lite på tidningarna för de skriver värsta storyn om något som de inte ens har kollat upp, så en händelse kan framstå som två helt olika beroende på vilken tidning man läser.
Ett exempel på en riktigt dålig journalistinsats var för några år sen när jag, min bror och min kusin satt i vår kusins bil på en parkering bakom en matbutik i Mora. Plötsligt kom det en kille runt hörnet och slog sönder rutan på en bil bredvid och snodde mobiltelefonen som låg i bilen. Tjuven såg inte att vi satt i bilen så vi gömde oss och sen sprang vi in i matbutiken och berättade vad som hade hänt och det var en av kassörskornas bil. Hon blev inte så glad kan jag säga.
I tidningen dagen efter så stod det att tre ungdomar hade bevittnat när en man sprang in på Konsum och slog sönder ett skyltfönster och stal en mobiltelefon. När började dem sälja mobiler på konsum... Jag fattar verkligen inte hur de lyckades få till det så i tidningen..
Kommentarer
Postat av: alexandra

De där har jag också tänkt på, men de måste nästan vart personen i bilen, bilen var helt krossad av betongen..

2008-07-17 @ 18:57:41
URL: http://alexjs.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0