"Ta boken av Sandra"

Skrivet 2008-07-20 @ 19:06:30
Jaha nu är vi i Mora. Jag somnade en stund i bilen och när jag vaknade så sa Sebbe att jag sover så fult, såg typ ut som om  jag brutit nacken... men tack för den! Vi käkade på donken halvvägs och det var bara dampmorsor där som hatade sina barn.. måste fan skriva ett helt inlägg om det.
Läste 30 sidor i teoriboken på vägen, har snart läst halva boken. Patrick och pappa är ute och övningskör.. de frågade inte om jag ville följa med. De skulle tydligen till och med fråga min storebror om han ville med (som redan har körkort!) så att han fick se Patrick köra bil. Jag var i ett annat rum och hörde när de sa allt det där i hallen, trodde faktiskt att de skulle fråga mig också innan de gick men de försvann fort. Och Mamma sa till Patrick att om han ville läsa i teoriboken så skulle han ta den ifrån mig och då sa han att han inte behövde ta den nu för det är inte lika aktuellt för honom att ta körkort som för mig. Han menade liksom att jag får ta körkort nu men han är bara 16 år och har två år kvar och gissa vad mamma svarade honom "Vadå inte lika aktuellt? Du kan ta körkort innan Sandra så ta boken om du vill läsa."
Jag ville verkligen övningsköra innan vi åkte hit men nu känns det som att jag betraktas som det svarta fåret för att jag inte har fixat mitt körkort. De verkar helt ha slutat bry sig om mig, det här med körkortet känns inte alls kul längre. Jag känner mig bara pressad och jag fattar inte varför... jag kommer ju ändå inte att få låna bilen när jag väl tar körkort.
Jag har lust att bara säga att jag skiter i körkortet och att det är deras fel för det känns som att det är viktigare för dem att jag tar körkort än vad det är för mig.
Ska jag verkligen behöva använda min lön till att ta körlektioner på en skola för att min egen familj har glömt bort att jag finns? Men det är som de säger... mellanbarnen glöms bort.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0