Styla din mens?

Skrivet 2008-07-13 @ 23:06:08
En sak som jag har tröttnat på nu på TV är alla reklamer för bindor och tamponger. Först kom den här reklamen med OBs tamponger där de säger att det är bekvämare att sova med tamponger istället för bindor... men nästan alla tjejer vet väl att det inte är bra att sova med tamponger? Muttan måste luftas! Sen började Libresse att färglägga plasten runt sina bindor så att ser ut som någon förbannad dagisteckning och deras slogan är "Gör det lite roligare att ha mens". Ursäkta mig men de ända som kan roas av det där måste ju vara småbarn som klistrar upp bindorna på väggarna för att de inte vet vad de egentligen är till för. Och varför ska man ha stylade bindor? Det är ju inte direkt så att man sitter på tunnelbanan med sina polare och jämför hur de ser ut...  "Jag har hästar på mina.... nej men gud vilka fina blommor du hade på dina då! Vad heter den förpackningen?" Lägg av!
Och nu har Always också börjat ta efter alla andra märken.. deras nya reklam handlar om typ allt annat än mens och så säger rösten att de har gjort bindan extra bra för att förbättra de där dagarna när den behövs. "Have a happy period. Always!" lyder deras slogan. Är det någon som har testat de där de där superbindorna som gör en så otroligt lycklig? Läkarna kanske ska ge ut Always bindor istället för antidepressiva medel.
Med lite efterforskningar och enkel huvudräkning så kostar bindor och tamponger oss kvinnor närmare 20 000:- under en livstid. (Räknat med att man har mens i 40 år och då gör man av med ungefär 10 000 bindor/tamponger)

Och ändå är det kvinnorna som har lägre lön... tänk vad killarna gör med de där pengarna..
Kommentarer
Postat av: Adde

Vete fan hur jag kom in på din ruttna blogg men jag sökte på Handelsbanken och fick upp de här. Du skrev sarkastiskt att ni kvinnor tjänar mer än killar och att ni lägger ner 20 tusen på tamponger!! Haha vilket skämt killar har generellt 10 ggr högre utgifter än en tjej och står oftast som en bankomat i familjen. Du är Max 15 år och innan du börjar skriva nedlåtande om killar så tycker jag att du borde läsa en bok istället

2011-11-15 @ 08:43:04

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0