Sista dagen imorrn

Skrivet 2008-07-17 @ 23:20:30

Nu har jag bara en dag kvar på jobbet och sen är det bara att vänta på att de feta pengarna ska rulla in på kontot. Eller de kommer i form av en check eftersom jag inte har Nordea, dumt.
I början av veckan kände jag att jag skulle ha orkat jobba en vecka till men nu när det närmar sig slutet så tar jag tillbaka den tanken. Folket på posten börjar gå mig på nerverna, inte de sommaranställda utan den ordinare personalen. De är trevliga allihopa men endel är lite halvmysko. Posten är ett såntdär ställe som arbetsförmedlingen placerar folk som har lite problem på. En har till exempel ADHD och går runt och skriker nästan hela tiden, hans humör ändras hur snabbt som helst. Endel har sociala problem också och framstår som skumma för det. Många får betalt bara för att vara där typ.. de gör egentligen ingenting.
Han med ADHD brukar antingen gå runt och ropa "ååh vad härligt, ååh vad mysigt!" eller så svär han utav bara helvete för minsta lilla grej. Men han är glad för det mesta. En annan liten gubbe brukar var med han med ADHD och de går runt tillsammans och skrattar och ropar "ååh vad härligt, ååh vad mysigt!".
Men det hela börjar gå mig på nerverna, endel är rätt läskiga och endel jobbar inte alls utan bara står och snackar och det är skitstörande.
Hur som helst så är det sista dagen imorgon och det ska bli riktigt skönt!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0