Övningskörde idag

Skrivet 2008-07-23 @ 23:30:44
Idag var jag ute och övningskörde med Pappa. Jag tycker att det gick helt okej med tanke på att jag inte har kört sen förra sommaren. Men nu ska jag iallafall ta tag i körningen ordentligt och inte lägga av så fort jag kommer hem till stockholm. Jag och lillebror kommer typ att få köra tillsammans och det är väl kanske bra för då blir man lite tävlingsinriktad.
Idag gjorde vi massa olika grejer, bland annat start i motlut med parkeringsbroms och vanlig, parkering, backning och bara allmänt flyt. Det svåraste är att svänga, jag skojar inte! Jag blir helt galen när det gäller att svänga, tycker att det är skitkrångligt att "planera sin körning" som det så fint heter. Blir liksom lite stressad när jag sitter i bilen och brummar på fyran mot en avfart och så börjar pappa instruera mig "motorbroms, broms, koppling, växel, upp med växeln, bromsa, släpp upp bromsen" och SEN är det dags att ratta igenom kurvan. Jag ska lätt ha en bil med automatlåda!
Nej men det är bara att nöta på och vips så gör man det utan att behöva tänka på det. Men körkortet känns långt borta för tillfället, hehe.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0