Motiverad

Skrivet 2008-07-23 @ 23:42:47
Blev lite motiverad till att övningsköra idag också.. jag kommer nämligen att få låna bilen när jag har tagit körkort!
Okej nu måste jag förklara det här från början så att ni förstår.
Vi har en vit Volvo 740 från 1989, den är alltså 19 bast! Bilen i sig är inte så skruttig för pappa har vårdat om den som ett barn så den ser faktiskt fräsch ut. Varje gång pappa är och besiktigar bilen får han massa kommentarer för hur fin bilen är och gubbarna här i Mora på bilprovningen känner typ igen honom pga av bilen. I vintras blev vi invinkade på en poliskontroll på vägen upp till Mora och polisen började nästan direkt fråga om hur gammal bilen egentligen var och påpekade att den var jättefin. Det är inte många som orkar lägga ner massa tid på en 19 år gammal volvo men det gör min pappa och därför så är han överdrivet försiktig. Han vågar inte lämna bilen på en parkering och gå in därifrån. Om vi äter på McDonalds så ställer han bilen så nära byggnaden som möjligt och sen så måste vi sitta vid ett bord vid fönstret så att vi kan hålla koll på bilen när vi äter.
Nu är det dags att köpa en ny svindyr bil för ungefär en halv miljon eftersom den antika volvon har börjat brumma endel och så har radion gått sönder. Fatta hur rädd pappa kommer vara om den bilen med tanke på hur han tar hand om volvon! Jag blir glad om jag får använda volvon när jag har tagit körkort eftersom vi ska behålla den tills min bror också tagit körkort. Men jag lär ju inte heller få lämna den någonstans så jag tänkte köpa en egen skruttbil på blocket, bara den rullar så är jag nöjd.
Men idag fick jag höra av Mamma att det verkade som att jag till och med skulle få låna den nya bilen när jag tagit körkort, jag skulle till och med få lämna den på en parkering!
Halleluja, körkortet här kommer jag!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0