Jag vill inte opereras

Skrivet 2008-07-09 @ 13:38:26
Jag har suttit och studerat mina fötter ett tag nu och kommit fram till att mina knölar som inte ska finnas där bara blir större och större. Jag vet inte vad det heter men jag håller på att få så kallade "kärringtår", det är när stortån börjar böja sig mot de övriga tårna och då får man en knöl på foten som inte ska vara där. Erik har också så men hans fötter och händer är allmänt missbildade så han är van.. han fick ett par speciella sulor som skulle förhindra att det blev så illa att han behövde operera och hans är värre än mina. Jag ska till en läkare i slutet av sommaren kom jag och mamma fram till så vi ska väl boka tid snart. Jag är jätterädd för att jag ska behöva operera för det gör ont som satan eftersom de kapar bort en bit av benet (knölen består av ett förstorat ben typ). Malins mormor hade gjort det där och hon gjorde en fot i taget, snacka om att man kommer vara handikappad hur länge som helst då! Om man tänker sådär så vill jag itne operera men på ett sätt skulle det vara skönt att få det gjort för jag får så ont på de där knölarna när jag har skor på mig. Om jag går runt nu när jag är 18 år och får ont i fötterna pga av ett par växande knölar så lär jag ju vara rullstolsbunden vid 40 om jag inte gör någonting åt saken.
Det här som skulle bli mitt friska år nu när jag vart sjuk så mycket... jag orkar inte operera fötterna då. Alltid är det någonting...
Kommentarer
Postat av: Patricia

Men va ? Varför sk aman operera sånt, så ser ju mina fötter ut också :(:(Måste man operera sånt? Bör man göra det , isåfall varför :P?

2008-07-13 @ 23:52:40
URL: http://tinie.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0