Jag ska inte åka!

Skrivet 2008-07-19 @ 12:37:59
Jag ska inte till Mora! Eller jo det ska jag men inte idag, vi åker imorgon istället. Min familj har inte hunnit tvätta eller packa så vi kunde inte åka idag. Jag och Sebbe åker i och för sig upp dit på egen hand med Sebbes bil men det är bäst att vänta tills min familj också åker.
Vi försökte omplanera lördagen igår men det gick inte så bra. Jag skulle hem till en kompis på lite krök men sen ringde Sebbes kompis Richard och försökte få med oss ut på en tur med båten. Isåfall skulle de hätma upp oss i eftermiddag och så skulle vi komma hem först imorgon eftermiddag... vi kom fram till att vi inte orkade det och dessutom så måste vi packa. Sen tänkte vi att vi kunde dra ut på krogen med några men efter att ha sovit på saken har vi kommit fram till att vi inte orkar det heller. Så jag ska hem till min kompis en stund ändå och Sebbe sover hos mig och så åker vi direkt från mi imorgon.
Shit jag måste packa ganska snabbt om vi ska hålla planerna, och jag ska vara borta i tre veckor så det är ganska surt om man glömmer någonting.
Kommentarer
Postat av: alexandra

HAHA high five på den :p vi har rätt !

2008-07-20 @ 16:38:48
URL: http://alexjs.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0