ICE

Skrivet 2008-07-16 @ 13:08:50
Okej nu ska jag berätta om en ganska smart grej som mamma berättade om för något år sen. Har berättat för några kompisar om det men de verkar inte fatta eller så bryr de sig helt enkelt inte. De försöker sprida det här vidare till så många som möjligt över världen så kopiera texten och sätt den på er egen blogg också.

--------------------
ICE
Vid olyckor där den skadade inte är kontaktbar hittar vårdpersonalen ofta en mobiltelefon som tillhör offret. De letar efter kontakter som är döpta till "mamma" eller "pappa" eftersom de vill komma i kontakt med offrets anhöriga. Eftersom många tilltalar sina föräldrar med deras förnamn så finns det inte alltid en "mamma" eller "pappa" sparad i mobilen. En sjuksköterska någonstans i världen kom på att det skulle vara bra om folk hade en speciell kontakt sparad i mobilen som vårdpesonalen kunde ringa om det händer något och då kom de på att kontakten skulle heta ICE som är en förkortning av In Case of Emergency.
Så skapa en kontakt i din mobiltelefon som heter ICE och skriv in alla nummer till personen så att de ska kunna få tag på den anhöriga. Det går även bra att göra fler kontakter om man vill skriva in fler nummer, skriv då ICE1, ICE2 och så vidare.
Sprid detta vidare!
---------------------

Så nu hoppas jag att ni förstår och att ni för texten vidare. Jag har en ICE kontakt i min mobil och där har jag skrivit in mina föräldrars mobil- och jobbnummer samt mitt hemnummer.
Kommentarer
Postat av: Emelie

jag vet, folk fattar inte! har oxå en ICE-kontakt i min mobil men när jag har sagt till folk att lägga in det tycker de typ att "jaha. och? det är väl onödligt."

2008-07-16 @ 18:42:10
URL: http://pieces.devote.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0