Bajsmannen is here!

Skrivet 2008-07-11 @ 01:10:46

Patrick har alltid massa roliga historier att berätta när han har vart ute med sin kompisar och det är alltid den minsta killen Jann som det handlar om. Eller han är inte så liten längre men jag minns honom som liten.. från den tiden innan han kom in i målbrottet och lät som en liten bebis när han ringde och frågade efter Patrick. Har hört massor om honom, en gång hängde han upp och ner i en klätterställning av en olyckshändelse. Det var när killarna gick i lågstadiet och jann hade på något sätt fastnat hängandes upp och ner i klätterställningen när de lekte och så tog rasten slut och alla glömde bort jann och sprang iväg. När Patrick kom runt hörnet från fotbollsplanen hittade han Jann hängandes upp och ner i ett ben ropandes efter hjälp. Patrick garvade som jag vet inte vad när han berättade det där och det slutade med att han låg på golvet i köket och kippade efter luft samtidigt som han skrattade.
Jann trodde också att köttsår hette kotlettsår... fråga mig inte varför!
Den här bilden tog dem här om dagen när de var ute. Jann tog två bajspåsar från sånnahär behållare som finns på fältet för att hundägarna ska plocka upp hundskiten och inte skylla på att de glömt påsarna hemma. Han satte den ena påsen på huvudet och sen satte de fast en blomma högst upp och så åkte han fram och tillbaka på sin skateboard och lekte stålmannen.

Jag tycker mer att han ser ut som någon slags bajsman. Stadsdelen kanske kan anställa honom som det... då kan han se ut sådär och sitta i buskarna nere på järvafältet och hoppa ut och skrämma alla hundägare som låter sina jyckar bajsa obegränsat på vägarna och gräset utan att plocka upp det..  Det låter väl som en bra idé?


Jann som stålmannen
Kommentarer
Postat av: malin

haha jag var med när han kved där på köksgolvet och berätta om jann! haha Var det inte nån som fastnat i ett träd? haha

2008-07-11 @ 12:16:30
URL: http://mallsaan.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0