360, chilla!

Skrivet 2008-07-28 @ 21:45:06

Jag får damp på nattklubben 360! De skickar sms, mail och reklamblad hem i brevlådan hela tiden! De gör verkligen allt för att få fler besökare men jag vettefan om det är fler som kommer pga det, jag blir iallafall bara irriterad och inte det minsta sugen att gå dit. Förut hade de sin klubb på Chaplins bar men det gick inte så bra så nu har de bytt lokal och otroligt nog fått ett samarbete med Göta Källare. Problemet är att Göta Källare normalt har en åldergräns på 23 år och 360 är en nattklubb med 18 årsgräns. Resultatet av det hela är att om man är 18 år så måste man komma till klubben mellan kl 21-22 och så måste man vara guldmedlem hos 360... det är ungefär som att köpa VIP på playahead eller PRO på lunarstorm och det kostar 50:- och man måste göra det innan ett visst klockslag kvällen man ska ut, det är typ halv sju. Om man är 19 år gäller samma sak men man får komma ända fram till kl 23. Är man 20 år får man komma precis när man vill och man behöver inte vara guldmedlem.
Ni hör ju själv hur komplicerat det är att ens komma in på 360 nu, och ändå skickar de ut reklam minst fem gånger inför varje fredag.
Jag antar väl att de är rädda för att Göra Källare ska säga upp samarbetet. Jag var på 360 på Chaplins bar och det var bra musik och sådär men jag vet inte riktigt om det är värt det där krånglandet för att höra den musiken igen.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0