Deep talk

Skrivet 2008-12-03 @ 13:37:38
What's up med bögar? Varför är de så speciella? Eller jag menar, de får ju en hel del uppmärksamhet, gay vecka på tv, pridefestival, egna nattklubbar osv.
De har stött på en del motstånd men det är väl okej att vara bög nu? Många är det och vågar stå för det, men om de vill vara som "alla andra" så kanske det inte är rätt sätt att ordna festivaler och sånt? Det känns ju faktiskt som att de utmärker sig själva. När några i klassen var ute för ett tag sen drog de till en krog men de fick inte komma in där för att de inte var homosexuella. Är bögar förbjudna på alla andra klubbar eller? Finns det speciella hetroklubbar? Förstår ni vad jag menar liksom, det är lite taskigt att de tjatar om att de inte behandlas som alla andra men sen portar de alla som inte har samma sexualitet som dem? Det känns ju lite dubbelt.
Ungefär som en sak som en syriansk klasskompis berättade igår. I Syrien tycker man tydligen inte om folk från Irak. Efter kriget så flyttade många från Irak till Syrien och de har tagit över vissa delar av landet helt och hållet och Syrien har förändrats till det sämre. De från Irak har bland annat tagit över en hel stad och det känns inte ens som Syrien längre. 
Sen flyttar några från Syrien till Sverige kallar alla svenskar för rasister och förstår inte varför vissa irriterar sig på att det kommer in så många utlänningar.
Det känns som om ALLT är så dubbelt. Alla beter sig illa mot andra och sen förstår de inte varför de blir behandlade på samma sätt själva. Varför ska det vara skillnad på folk och folk?

Varför kan inte alla bara vara sig själva utan att någon bryr sig? Varför måste det vara en sån skillnad på sexualitet,  hudfärg, klädstil m.m.?
Måste bara tillägga att jag inte har något emot bögar, vill man vara bög så varsegod. De som misshandlar folk bara för att de är homosexuella är ju helt jävla dumma i huvudet. Det är lika onödigt som att slå ner någon bara för att de har en ful tröja. Jag stödjer äktenskap mellan homosexuella, alla ska få gifta sig med den som de älskar.
Och det där med Syrianer var bara ett exempel. Jag visste inte att det var så förrens min kompis berättade det igår, det var han själv som sa att det var ungefär som att utlänningarna har tagit över Husby.

Nu framstår det säkert som om jag vill bli president eller något men jag har funderat på det här ett tag. Behövde skriva av mig.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0