Tävling!

Skrivet 2008-12-05 @ 21:51:02

Jag hittade den sjukaste tävlingen på en blogg alldeles nyss. Många har ju tävlingar på sina bloggar för att få lite fler läsare, jag skulle också kunna göra det om jag hade något vettigt pris.. men jag jobbar på det!
Men tillbaka till den konstiga tävlingen: Vanligtvis så brukar det vara presentkort, stylingprodukter, goodiebags med lite allt möjligt, tidningsprenumerationer m.m. men den här vinsten var något nytt.... tamponger!! Hahaha vem fan tävlar ut tamponger!? Den sidan som tampongerna kommer ifrån har prenumerationer på tamponger? Kul att brevbäraren ska veta när det är dags varje månad. Och på bilden så ligger de i en liten rosa tygpåse, som om de är värsta exklusiva, de ska ju ändå upp ni-vet-vart så spela roll om de ligger i en rosa tygpåse!?
Nej det där var sjukt...

Men jag kan ju alltid göra en egen version:
TÄVLING!!
Nu kan du vara med och tävla och vinna ett helt mens-set! I setet ingår tamponger från o.b., både medium och super. För att vara på den säkra sidan är det ett dubbelpack super som följer med. Du får även ett paket Libresse invisible normal clip med securefit och en doft av Aloe Vera och Kamomill.
Perfekt för dig med den där extra blödningen!
För att vinna ska du skriva en kommentar med en motivering om varför just du ska vinna. Om motiveringen är strålande, helt perfekt, så medföljer även ett par gigantiska mormors-trosor som håller allt på plats.
Glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig! Skynda så att du hinner tävla innan nästa lingonvecka börjar! :)


HAHAHAHAHAHA!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0