Visitkort

Skrivet 2008-12-05 @ 20:33:41
Jag gjorde något oväntat nyss, jag beställde visitkort. Jag har tänkt på det förr eftersom det är lite kul och så är det bekvämare att ge ut ett litet kort ist för att skriva ner mail/mobilnummer. Sebbes mamma visade att hon hade skaffat visitkort precis och det var från samma sida som jag har funderat att köpa mina från, vistaprint.se.
Det var gratis, bara frakten som kostade. De har alltid massa erbjudanden på den hemsidan, det känns inte som om de har några ordinarie priser. Så jag har beställt 250 visitkort och ett visitkortsetui och bara betalat för frakten, ganska bra deal enligt mig.
Så inom tre veckor kommer det hem väldigt många fina röda blommiga visitkort. (tog den långsammaste och billigaste frakten).
Gjorde det bara för att... har alltid velat ha visitkort och nu är de på väg! Dessutom fick jag poäng till den där bra gratis-sidan ;) Jag känner liksom att det är min plikt att tipsa er om den, Roxner i min klass berättade att hans kompis hade fått ihop tillräckligt till en spelkonsoll.
Så ännu en gång, tjäna på det du också!  Gratis Saker
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0