Mellandagsrea!

Skrivet 2008-12-28 @ 22:23:37
(Jag är tillbaka i stockholm)
Idag har jag och Sebbe vart och shoppat. Vi var i Kista lite igår kväll men vi blev helt galna för att det var så mycket folk så vi fick inte så mycket gjort, eller Sebbe hann göra av med 1700:- på MQ. Tänkte gå in på Gina i kista men vi kom inte så långt in i butiken innan vi flydde därifrån. Gina Tricot i kista är en upplevelse, det är alltid krig där inne och nu när det är rea är det ju fan tredje världskriget.
Men vi gick upp tidigt idag iallafall så att vi var i stan vid elva när allting öppnade. Jag hittade allt som jag letade efter och kom hem med en full väska och en stor papperspåse från GinaTricot. Jag måste bara tipsa om affärerna på Götgatan vid slussen, det är så mycket skönare där än inne i city, det är lugnare och det finns mer av allting, det är inte alls lika utplockat.
Här är det jag köpte exklusive en mörkgrå polotröja, en nagelfil och ett par svarta jeans. Hittade inga bilder på dessa och orkade inte ta några egna så de fick utebli! Nu har jag nästan shoppat upp mina 900:- på Gina tricot (har 138:- kvar) men på kicks har jag 450:- kvar.
Det ända som jag köpte på rea var polotröjan som kostade 64,50:-, resten var till ordinarie pris. Hittade helt enkelt inget jag verkligen ville ha på rean så spenderade pengarna på andra saker istället.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0