Uggs

Skrivet 2008-12-03 @ 14:40:21
Ni kommer väl ihåg mitt lilla fotproblem? Psykoläkaren som ville kapa av tårna eller steloperera dem?
Eftersom han klagade så på mina skor så har jag sagt till mamma att jag vill ha ett par Uggs. Jag har vart emot de rätt mycket faktiskt men en tjej i skolan hade svarta Uggs, den låga modellen och de var skitsnygga. Zandra har också sånna. Och tanken slog mig att de är ju helt perfekta för mina defekta fötter. Men de kostar ju typ 1799:- lycka till med det. Om jag har tur kanske jag hinner köpa ett par innan nästa vinter!
Men det jag skulle komma till var att Kissie har utlottning av ett presentkort på brandos för 1000:-. Så jag är med i den tävlingen, jag behöver ju verkligen "bra" skor. Allas motiveringar gick ut på att de verkligen ville ha nya vinterskor och de har inte råd att köpa egna eller så skulle de ge bort presentkortet. Jag var helt ärlig och skrev om mina missbildade leder och tår. Vad har jag att förlora liksom? :P
Men jag har aldrig vunnit något så jag förväntar mig inget nu heller. Jag kanske borde be min bror att skriva upp sig också, han vinner alltid saker. När han gick på dagis så vann han en kryssning till finland för hela familjen!? 

Kommentarer
Postat av: Zandra

ne men titta där är mina sexiga skoor ;D

2008-12-03 @ 16:59:55

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0