Stora bloggare

Skrivet 2008-12-04 @ 20:57:57
Det är helt sanslöst, jag tycker verkligen inte om de här storbloggarna. Och det är inte för att jag är avundsjuk, jag vill faktiskt aldrig bli som dem. De flesta skriver så otroligt puckade kommentarer och inlägg samtidigt som de tror sig ha en väldigt hög intelligens. Men de kanske är annorlunda i verkligheten (jag hoppas det) men varför vill de framställa sig som blåsta bimbos då?
Jag vill inte gå runt och strö pengar omkring mig, lägga ner lika mycket tid på mingel och annat tjaffs som på skolan, spruta in massa botox m.m. och påstå att det är naturligt OCH SÅ VIDARE!
Det här med att fixa till sig lite i ansikte och övrigt med sprutor och sen inte kalla det för plastikkirurgi är töntigt, vad är det då... hudlotion? Och det är ju så otroligt många småtjejer som läser de här bloggarna, varför måste man skriva massa om plastikkirurgi och berätta att man vill gå ner i vikt, att man vill förstora det och det. Ingen av tjejerna är ju tjocka men de flesta har som mål att gå ner.. I don't get it.

En av bloggarna har inte fyllt 18 år än men förstorade läpparna precis och skrev att man måste vara 18 år! Okej? Och sen så har hon skrivit att eftersom krogägare och andra vet vem hon är och att hon inte är 18 så kommer ju folk fram till henne på krogen och säger att hon inte ska skriva om det i sin blogg m.m. och då skriver hon att hon är trött på det. Och hon får det liksom att framstå som att det är självklart att minderåriga ska få springa på krogen med falskleg!

Jag förstår bara inte logiken med den här sortens livsstil. Pengarna är jag avundsjuk på men absolut inte livsstilen.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0