Snopet

Skrivet 2008-12-29 @ 02:27:24
Sebbes familj skulle ju skaffa hund, men nu blir det inte så längre. Det verkade så bra... Sebbe fick typ klartecken och vi fantiserade om framtiden med en liten hund, nästan som en bebis. De hade döpt hunden til Bosse och vi pratade mycket om Bosse, han skulle förmodligen hämtas nästa söndag och så skulle de köpa grejer på IKEA. Det verkade så bra! Sebbe var så glad och jag också eftersom mina surkart till päron inte ens reagerar när jag pratar om hund, de låtsas typ som om de inte hör vad jag säger.
Men nu blir det ingen Bosse, han kommer få ett annat namn och ett annat hem. De kanske ska skaffa hund om ett år.. får se om Sebbe ens bor hemma då.. skulle ju vara trevligt om han gjorde det så att man får träffa den hunden lite iallafall. Jag tycker synd om Sebbe, han ville så gärna ha Bosse. Det hela är nästan som att ta godis från småbarn.
Men men.. vad ska man göra.. jag hade blivit fly förbannad om det hade vart mina föräldrar som nästan köpt hund men sen backat ur, jag hade typ åkt och köpt hunden själv och tvingat dem att ha kvar den, haha.
Jaja... någon gång Sebbe, då ska vi skaffa hund. Typ när vi är pensionärer eller något, någongång ska vi iallafall ha hund!
Tills dess får jag nöja mig med husdjuret som vi har hemma, min lillebror. (Mammas vanliga argument till att inte köpa hund)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0