Moras biograf

Skrivet 2008-12-25 @ 15:19:56
Nu har jag ätit julmat för tredje gången i år... och imorgon blir det en fjärde. Jag börjar tröttna, så gott är det faktiskt inte. Men det blir så varje jul, de gör massa mat och sen får vi äta julbord ända fram till nyår, det ska ju ätas med massa olika släktingar och sen så orkar ingen göra någon annan mat. Jag vägrar att äta julmat till middag också, då ska jag banne mig koka pasta!
För övrigt finns det ingenting att göra här så jag och Patrick har bokat biobiljetter och vi ska se "Vi hade iallafall tur med vädret, igen". Vi kunde välja mellan den, LasseMajas detektivbyrå och spöket laban... så blir det när bion bara har en salong. Det är ingen air-condition där inne heller så på sommrarna sitter man och svettas som en gris och när man reser sig upp så rinner det svett över hela kroppen. När man kommer ut från bion ställer sig alla och hyperventilerar frisk luft och försöker dölja svetten.. Mysig biograf, fem hallon av fem möjliga!
Kommentarer
Postat av: Per Malm

Du borde anmäla bion för att dom inte har satt in ordentlig air condition. Spana in våran blogg så får du veta mer om AC. Be bion sätta in en Haier B15 med R6 ventil, (MED RUNDADE FLÄKT GRILLAR) sedan ska fläktremmen vara av ett elastiskt material. Om bion fixar det slipper du svettas resten av livet det lovar jag dig.//Per Malm

2009-01-04 @ 08:28:16
URL: http://acexperten.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0