Bydalen -09

Skrivet 2008-12-05 @ 17:37:11
Idag var det informationsmöte om den traditionella skidresan som alla treor får åka med på. Resan äger rum 4-7 februari och går till Bydalen.
Tidigare år så har man fått dricka på afterskin eftersom alla är minst 18 år. Men för två år sen, när 88orna var där så var det två stycken som tog sovmorgon efter utekvällen. Mellan frukost och lunch är det skidutbildning med en skidlärare och de skippade alltså den lektionen. På grund av det så är det nolltolerans på resorna nu. Man får inte dricka en droppe alkohol, inte ens ta en öl till middagen. Jag kan ju säga att alla som åker i år, åkte förra året, kommer åka i framtiden är jävligt irriterade på de där två personerna som tog sovmorgon.
Men jag har vart på tre liknande skidresor i högstadiet och då fick man ju inte heller dricka och det gjorde inte direkt resan tråkigare, de resorna är bland det roligaste jag har gjort.
Men det finns bara 78 platser och vi är exakt 303 elever i trean, så det är först till kvarn som gäller och så måste man självklart ha godkända betyg och bra närvaro. På måndag klockan fem öppnar anmälningen på internet.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0