Vendetta

Skrivet 2008-08-14 @ 14:44:07
Ojoj igår var det en stressig dag så jag hann inte blogga någonting alls. Först sov jag bort nästan halva dagen och sen åkte jag in till stan med familjen för att äta på Vendetta. Missade träningen pga det men det var planerat sen en vecka tidigare att vi skulle ut och äta och träningen blev flyttad till onsdagen på tisdag kväll så då blev det mat istället för träning. Ska dit på fredag också för de har nån specialare på lunchmenyn då som mamma ville ha och om jag inte följer med så får jag ingen mat eftersom ingen är hemma och lagar mat till mig, haha.
Jag käkade min favorit fläsknoisette och tryckte i mig alldeles för mycket. Det är jättebra priser där och man får en riktigt rejäl portion, jag har lyckats äta upp allt på min tallrik en gång. Jag och Patrick beställde samma mat och då sa pappa att vi skulle se vem som åt mest och det resulterade i att vi tryckte i oss överdrivet mycket bara för att vinna. Men jag klarade inte av det så Patrick vann. Men det hör till att bli proppmätt på Vendetta, man rullar alltid därifrån. Pappa tackar alltid kocken George som vi känner när vi vart där men George vill typ inte ha något tack. Förra gången som pappa tackade för maten och sa att det var utsökt så skakade George bara på huvudet som om pappa ljög eller överdrev. George sliter i köket från öppning till stängning så han borde bara ta åt sig berömmet tycker jag, för det är god mat... tycker jag och in familj iallafall, hehe.

http://www.restaurangvendetta.se/
Nu går säkert Richard in och kollar på menyn och skakar på huvudet... det går inte att prata om god mat med kockar för de vet alltid bäst, det känns som om de vill säga "Du vet inte vad god mat är" haha.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0