Jag har roligt när jag kör

Skrivet 2008-08-12 @ 22:12:44

Övningskörde idag igen och den här gången gick det mycket bättre. Körde runt lite i bostadsområdet bakom IKEA och körde i skogen och tränade på start i backe och sen åkte vi vidare till nästa stopp på vår lilla runda där jag tränade på parkering och krypkörning.. det är ju väldigt viktigt att stå precis i mitten av rutan i min familj, hehe.
Fick en riktig skräckupplevelse men som tur var så var jag beredd och det hela gick bra. När vi körde såg vi en stor skåpbil som skulle svänga ut på vägen men pappa sa åt mig att fortsätta köra eftersom jag har företräde. Men jag såg/kände på mig att den där skåpbilen inte tänkte stanna och en millisekund senare var de mitt ivägen framför min bil. Men efterosm jag misstänkte det redan innan så hann jag stanna. Och sen kör idiotern ut i fel körfält så han körde åt fel håll! Så pappa skrek som fan inne i vår bil och höjde handen emot dem och jag bara satt och kände hur jag rös till och tänkte att det verkligen var tur att jag fegade där och inte gasade på för då hade vi krockat.
Sen fick jag köra hem också, det innebar flera rödljus och en rondell. Ojojoj! Hahaha jag har ju kört endel nu men alla för utom två gånger har vart i mora och där finns det bara rödljus inne i centrum och där finns det ingen anledning att köra :P
Men pappa var lugn hela vägen hem och det betyder att jag körde bra och säkert, så fem stjärnor till mig! Pappa sa "du verkar ha så roligt när du kör nu, du kör bilen på ett helt annat sätt." och det kändes bra, stora framsteg!
Nu kommer min lillebror Patrick läsa det här och också vilja köra ensam (eftersom han inte var med idag så fick jag mer tid), men passa dig lille man, jag kommer att se till att de ringer mig så fort det pratas om övningskörning!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0