Klubb Onsdag

Skrivet 2008-08-09 @ 18:27:48

I onsdags var jag på Klubb Onsdag med några från klassen. Klubb Onsdag är typ samma sak som Toxic förutom att det är andra priser i baren som gäller. Det är alltid bra drag på Hirschen tycker jag, men vakterna är alltid skit. Det där med vakterna drabbar bara killar så det är lugnt för oss tjejer, killar blir utslängda till höger och vänster för absolut ingenting. Jag är sugen på att dra dit nästa onsdag också för det var happy hour till halv tolv (cider/öl för 19kr) och musiken på dansgolvet var riktigt bra. De blandade de senaste hitsen med gamla favoriter som Knock on wood och It's raining men, det är sånnadär låtar som får igång alla på dansgolvet och nästan alla kan ju texten så det blir lite allsång.
Men det blev en väldigt tidig kväll eftersom Sonya och Melker skulle med den sista ekeröbussen som gick tjugo över ett från brommaplan. Sonya var den som jag dansade med så om jag skulle ha stannat skulle jag bara stå i baren och hänga med Erik och hans pack...då var det roligare att åka hem. På vägen från hirschen berättade Melker att han "råkade" strula med Sonyas kompis och då skällde Sonya ut honom på ett vänligt sätt för hon vill inte att någon ska playa hennes kompisar, haha. De blev sams och skakade hand över rulltrapporna.
PÅ vägen gick vi om ungefär fem killar som spanade in Sonya som gick bredvid Melker och så ropade dem "Varför går du med honom för? Han är ju ful!". Gud vad arg jag blev, man säger inte att mina kompisar är fula.. det trycker ju ner dem.. och Melker är inte ful och det tycker nog inte alla småtjejer som springer efter honom heller, haha. Jag tog iallafall snabbt tag i Melkers hand och vände mig om till killarna och ropade "Han är ju skitsnygg!" och de fortsatte hålla på och jag försökte komma på något som skulle få de att vara tysta och gjorde ett nytt försök "Han har en jättestor k*k också!" men det var fortfarande några som höll på så då gjorde jag ett sista försök "Och han är jättebra på att raka pungen också!". Då blev det minsann tyst! Melker var chockad och Sonya skrattade som fan när vi fort gick därifrån. Sen kom jag på att jag bara hade kunnat kolla på den där killen uppifrån och ner och sen sagt att han inte heller var så snygg. Att man aldrig kommer på den rätta repliken i stundens hetta!


Sonya och Melker med fina grimarser
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0