Helgens spektakel

Skrivet 2008-08-17 @ 15:36:19

Det blev en helg utan utgång den här helgen, men den var najs ändå. I fredags var det dött och jag och AnnaMaria kom på att vi kunde spela kubb men det började bli mörkt ute så det blev inte av. Istället hoppade jag och Sebbe in i bilen och hämtade AnnaMaria och så käkade vi på donken eftersom det såg ut som en byggverkstad hemma hos mig. Sen åkte vi till jakan och hämtade Zandra och så hamnade vi på en bensinmack. Vi satt på en bänk vid bensinmacken till klockan nästan var två på natten och pratade. Mot slutet så började Zandra prata om övernaturliga grejer igen och jag klarar inte av såntdär så jag var asrädd sen och var tvungen att sätta mig på bordet utifall att det var spöken under det, haha.
Igår var det meningen att jag och Zandra skulle dra ut men det blev så sent kvällen innan och Emelie ville in till The Voice konserten så vi åkte in dit med henne istället. Sebbe följde också med och AnnaMaria kom efter ett tag. Jag har aldrig sett så mycket folk i Kungsan förr och det var säkerhetsvakter överallt som bar ut folk som svimmat mitt i folkmassan, ganska läskigt. Vi stod inpackade under storbildsskärmen och blev knuffade fram och tillbaka av folk som trodde att de kunde tränga sig längst fram till scenen, idioter. Det blev en det sura miner och catfights men inget värre än så. Men jag fattar inte varför folk ska tränga sig aslångt in mitt under konserten. När vi kom ställde vi oss i utkanten och sen hade det fyllt på med så mycket folk så det var skitsvårt att komma ut. Vi tänkte se hela konserten men vi drog en halvtimme innan för alla hade ont i ryggen av att ha stått upp så länge.
Sebbe och jag åkte hem sen och de andra stannade kvar för att fika. Nr vi gick mot centralen märkte vi att de spärrat av hela hamngatan så det var fullt med folk överallt eftersom det inte var några bilar där och det var någon festival med värsta musiken på olika flak, verkade ganska roligt.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0