Tänd på lik

Skrivet 2008-08-19 @ 13:14:11
Boken jag läser är inte så mysig. Ett tag handlade det väldigt mycket om lik eftersom en av huvudpersonerna hade dränkt en kille och därför gick han till bårhuset varje dag för att se om de hade hittat kroppen. 14 dagar efter mordet låg kroppen på bårhuset och såhär beskrevs den:

"Kroppen såg ut som en köttklump, den hade blivit ohyggligt illa medfaren. Man kände på sig att armarna inte längre hängde fast vid kroppen, nyckelbenen stack fram genom huden vid axlarna. På det grönaktiga bröstet bildade revbenen svarta ränder. Vänstra sidan hade brustit, den öppnade sig som ett hål bland mörkröda slamsor. Hela bålen var stadd i förruttnelse. Benen, som var fastare, sträckte sig neråt, fulla av vidriga fläckar. Fötterna höll på att falla av."

Blä! Det står också massa om att nästan alla i området gick till bårhuset för att titta på liken genom en stora glasruta, det var ett billigt nöje. Unga killar gick dit för att titta på nakna kvinnor, döda! Jätteäckligt, fatta att det var sådär förut. (Boken är ganska gammal)
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0