Studentkaos

Skrivet 2008-08-28 @ 16:46:46
Gaaaaah! Jag får damp på min klass!
Jag och Karro har tagit på oss ansvaret för att fixa vår student. Vi tog på oss ansvaret eftersom ingen annan i klassen skulle göra någonting och så skulle det bara bli pannkaka av allt. Vi vill ha en bra student och därför ser vi till att fixa den själva. Men man hade ju förväntat sig att klassen skulle ta lite ansvar iallafall, men icke.
Just nu är det flaket som det krånglar med, lokaler har vi inte ens nämnt för klassen.. det håller vi för oss själva ett tag till.
I början av veckan föreslog vi att vi skulle köpa ett flak för 60 personer men hälften av klassen ville ha ett flak för bara klassen. Vissa killar, nämner inga namn, snackade om att det är sista dagen med klassen och därför bör vi umgås bara vi utan några vänner på flaket. Det ironiska är att de som föreslog det satsar på att supa sig så fulla att de inte kommer ihåg någonting dagen efter, det har de själva sagt. Vafan spelar det för roll om vissa har med sig kompisar på flaket då? De vill ju ändå inte komma ihåg någonting dagen efter. Blir så irriterad för de personerna vill ha ett 30-flak bara för att jag och Karro vill ha ett 60, det är vissa av killarna som alltid vill tjaffsa med oss. Så de drar igång värsta skitsnacket istället om att fira med klassen, jävla dagis.
Sen helt plötsligt ville nästan alla ta med sig en kompis så då blev det ett 60-flak i en omröstning. Vi frågade flera gånger om det var någon som inte ville följa med på flaket men den ända som sa till var Nooralhuda som är muslim och väldigt religiös. Tänk om hon skulle stå på flaket och hoppa runt i sin burka och bada i öl, galet. Men sen efteråt när alla ska skriva på en lista så visar det sig att Mr Knäpptyst inte heller ska med. Det är en kille som har sagt max tre meningar under hela gymnasietiden, han svarar inte ens på tilltal. Är det så förbannat svårt att räcka upp handen när vi frågar om det är någon som inte vill med!? Jag försöker alltid vara snäll mot honom för han har ju uppenbarligen sociala problem men nu blev jag ju riktigt förbannad. Sen visar det sig att två andra killar är osäkra om de ska med för de kanske vill åka med den ena killens tjej istället.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! Man blir ju bara irriterad av att ta ansvar i den där dumma klassen. Och man får ingenting tillbaka heller.... bara massa dumma kommentarer och noll respekt från klassens lustigkurrar som ska säga något roligt hela tiden när man försöker berätta något för klassen. VÄX UPP!
Allvarligt så förstår jag inte hur vissa killar i klassen orkar med sig själva, de går sista året på gymnasiet men de kan inte ens hålla käft i en minut. Ska de sitta och kommentera allt och konstant prata med bordsgrannen på universitetet också? Pinsamt.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0