Sofia Hogs

Skrivet 2008-08-10 @ 00:38:12
Sofia Hogs som är en motorcykelklubb har haft fest sen i onsdags och idag är det den sista dagen. Jag skriver om det eftersom deras lilla fest ligger på andra sidan vägen så jag hör deras musik hur tydligt som helst in i min lägenhet. Alla våra sovrum ligger åt det hållet så det har inte vart någon skönhetssömn sen i tisdags kan jag säga. De firar tydligen 40 år i år och därför är de extra högljudda. Och vad jag har hört så finns det ett antal Hells Angels där så polisen vågar inte bege sig in på området under de här festerna trots att många ringer och klagar på den höga volymen. Ett år gick pappa ner dit själv och klagade på musiken, vilken galning! Ikväll är det den stora finalen verkar det som för det står bilar olagligt parkerade överallt nedanför mitt hus. Under dagen och kvällen har det också varit en limosine som har parkerat mitt på stora vägen och gått därifrån. Det är liksom två filer åt varje håll och den där limosinen ställde sig mittemellan. Det som är ännu värre är att två polisbilar körde förbi när den stod parkerad där och de gjorde absolut ingenting, de stannade inte ens. Det står en fet buss nedanför mig som har forslat hit massa folk... varför tog de inte motorcykeln? De börjar festa på eftermiddagen och håller på till ungefär fyra på natten och på dagen så hör man hur de brummar runt i världens största klungor.
Jag blir galen.
Kommentarer
Postat av: saara

det är ju ass roligt ju:),, hur sköna som helst när manåker dit,, vi måste ju åka igenom när vi ska till stallet, dem hejar och är skit glada as kul;)

2008-08-10 @ 20:11:28
Postat av: Anonym

Snacka dynga. Snuten var där flera gånger och tittade men de hade inget att klaga på. Dessutom är folk där hur trevliga som helst.

2008-09-07 @ 21:56:54
Postat av: Anonym

Och HA var knappast synliga i vimlet där.

2008-09-07 @ 21:58:06
Postat av: Sandra

Men det verkar lite konstigt att polisen åker förbi en limosine som är parkerad mitt emellan två körfält två gånger utan att ingripa.

2008-09-07 @ 23:00:33
URL: http://sandratheman.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0