Snopet

Skrivet 2008-08-22 @ 12:50:31

Fick min lönespecifikation idag och jag blev ganska besviken. Första lönen var bara för en vecka och den låg på fyra tuse, efter skatt. Nu fick jag för tre veckor och efter skatt var det bara 9 tusen, och lite mer än 5 av dem försvinner till mamma för min dator som hon har lagt ut pengar för. Första gången tog de liksom mindre än 10% i skatt och nu tog de nästan 33%, känns lite konstigt. Men jag får iallafall tillbaka 3500 i början av nästa sommar och det är det iofs inget fel på om man säger så, ett trevligt litet startkapital för en solsemester. Kändes lite snopet att de tog så mycket med skatt den här månaden än förra men men sånt är livet.
Men den här klänningen ska jag köpa ändå för den kostar bara 300:-. Om någon tycker att den är fin kan ni hålla koll här på bloggen för att se om jag tog fel storlek för då säljer jag nog den på nätet istället för att skicka tillbaka den.

Kommentarer
Postat av: Emelie

hatar skatt! jag hade 14 innan skatt men fick bara ut 9 och ett halvt... hoppas på bra återbäring nästa år för nu fick jag bara tilbaks 287 kr =/

2008-08-22 @ 14:32:05
URL: http://pieces.devote.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0