Martin underhöll Aulan

Skrivet 2008-08-25 @ 15:28:12
Idag rivstartade skolan, tredje och sista året på gymnasiet. Det har gått jättefort.
Vi började dagen med en kort samling med vår handledare Oskar. Han är numera handledare för hela klassen eftersom Lennart (oftast kallad ägget/peruken av mig) inte längre är handledare för min grupp. Han jobbar bara några få timmar på skolan så vi kommer springa på honom i korridorerna, tyvärr. Han skulle hjälpa till lite då och då med handledandet sa Oskar men jag kan direkt säga att jag inte vill ha någon hjälp alls från den där läraren. Jag tror inte ens att han kan hjälpa till, han bara pratar om sig själv och tjatar om att allt var bättre förr.
Sen gick vi ner i Aulan för en meningslös samling och välkomnades av den nya rektorn. Hon verkade ganska irriterad över att alla inte bara gick in och satte sig ner tysta, alla pratade med varandra om sommaren. Tillslut fick hon börja prata och så sa hon "Se gymnasiet som stafettlöpningen i OS, ni har sprungit de första två etapperna nu och nu har ni bara en kvar." Sen avbröt Martin och sa högt "Men när får vi byta då!?" hahaha så klockrent och hela aulan började garva! Vår klass garvade mest och vi var helt röda i ansiktet när vi var klara, men kul var det! Sen fortsatte rektorn och sa "Sjabbla inte med stafettpinnen som USA gjorde!"
Okej hon anstränger sig för att verka ung och hipp och drar en parallell med OS... men varför valde hon att ta stafetten? Okej om hon snackat om fotboll eller någon större sport som folk faktiskt tittar på. Det kan ju inte vart många som kollat på stafetten och fattade vad hon menade med att USA sjabblade till det. Aja, en miss från hennes sida.
Sen började lektionerna och det kändes som om vi gått i skolan i flera veckor, sommaren var som bortblåst.
Kommentarer
Postat av: Johanna

vilken fin blogg du har

2008-08-26 @ 15:22:35
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0