Kul att komma hem

Skrivet 2008-08-29 @ 17:07:08
Verkligen kul att komma hem idag. Mamma ringde när jag var på lokalvisning och satt och pratade om priser och antecknade när mamma ringde mig. Så försökte jag säga att jag inte kunde prata och att jag var på visning men hon bara fortsatte fråga om jag var i skolan och vad för visning jag var på. Det var ju pinsamt att sitta där med telefonen vid örat när killen satt och berättade om lokalen för oss. Jag kände att jag inte hade tid att förklara vad förvisning jag var på och så sa jag dessutom redan i onsdags att jag skulle på visning idag efter skolan så jag stönade lite besvärat sa hejdå och sen la jag på. Det skulle jag inte ha gjort.
Ringde mamma efteråt men hon svarade inte. Sen ringde jag lite senare men då var mobilen avstängd. När jag kom hem och såg att hon var hemma frågade jag vad hon ville men då fick jag en mindre utskällning istället. Hon tyckte att det var otrevligt att lägga på och menade att jag istället kunde ha sagt "ring sen" istället för "hejdå", att det tar ungefär lika lång tid att säga de båda sakerna. Och det var ju ingen direkt tillsägning utan det kändes som en utskällning. Herregud vad man kan bli upprörd för småsaker.
Jag som hade tänkt fråga om jag kunde ta hem tjejerna hit imorrn kväll för att fira emelie, det vågar jag verkligen inte fråga ikväll. Nu är jag arg för att hon är arg.
Och om du läser det här mamma och tycker att det är elakt och onödigt så måste faktiskt jag säga att det där inte var ett speciellt välkomnande heller.

Det där med att lägga på luren i örat på föräldrarna är farligt.... men jag sa ju faktiskt hejdå. Om jag bara hade sagt "kan inte prata nu" och lagt på direkt så hade jag nog sluppit den där utskällningen. Men jag förstår liksom inte skillnaden.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0