Jehovas vittnen

Skrivet 2008-08-24 @ 22:31:17
Idag kom Jehovas vittnen och plingade på dörren ännu en gång. De kommer några gånger om året och plingar på som idioter och ser helt förhäxade ut. Sist när jag öppnade dörren så stoppade de massa broshyrer i mina händer och pratade om gud och så slängde jag tillbaka alla papper åt dem och sa att jag inte var troende och tänker inte bli det heller och så stängde jag igen dörren.
Idag var det två tanter som plingade på och Patrick öppnade dörren. Innan han öppnade sa han att det var två vuxna utanför så jag förmodade att det kunde bli intressant så jag ställde mig i hallen för att lyssna. De två tanterna var förmodligen från dalarna för det lät så på deras dialekt så ni som vet hur det låter kan ju tänka er deras röster i huvudet. Så här utspelades det hela när patrick öppnar dörren:
tanterna: Hej.. Vi heter Britt-Marie och (någonting)
Patrick: jaha?
Tantera: Vi tänkte prata lite om bibeln.. (blir avbrutna av Patrick)
Patrick: Nej tack, vi är hinduer!
Tanterna: (förvånat) är ni hinduer!?
Patrick: japp! (smäller igen dörren)


Hahaha jag började asgarva direkt när han sa hinduer så de hörde mig garva högt utav bara den inne i lägenheten. Ojoj man kan verkligen ha roligt med de där människorna, det är som en tävling vem som fräser av dem bäst. Och nu måste jag säga att Patrick leder den tävlingen. Mamma brukar bara öppna dörren och när hon ser vad det är för folk stänger hon igen dörren igen innan de ens hunnit hälsa.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0