Han hade fina kalsonger iallafall

Skrivet 2008-08-21 @ 20:04:43

Klubb Onsdag som vanligt igår med Mitra och Zandra. På nivå var Mitras kompis med som också heter Sandra så vi var liksom tre Sandror och en Mitra, lite förvirrande. Men hon gick hem sen så på Hirschen blev det bara lite konstigt när vi hälsade på folk, hade vart jättekonstigt om den tredje Sandran var med. Mitra träffade typ halva sin vänskapskrets kändes det som och då fick vi ju skaka hand med alla och så blev alla lite förvirrade av att vi hette samma sak.
Det var lika mycket folk där som vanligt, nästan lite för mycket på dansgolvet. Det kändes som att folk var lite för fulla för det åkte ner glas i golvet hela tiden kändes det som så det var glassplitter över hela lokalen, tur att man inte ramlade.

På nivå kom det fram en kille till oss som verkade lite halv lost och efter att ha sagt hej och frågat om vi skulle ut så sa han "Jag ville bara säga att jag har stålmannen-kallingar på mig idag.." och sen gick han iväg och satte sig vid sitt bord och vi satt som stora frågetecken. Men vi antog att han hade slagit vad med tjejerna som han satt med. Men sen kom hans flickvän fram lite senare "Vad sa min pojkvän till er? Han är lite full." och så sa vi att vi trodde att dem skojade men så sa hon att han bara var lite för full. Precis innan hon skulle gå sa hon "Och inte för att det har med saken att göra men det är faktiskt spiderman kalsonger han har på sig."
Whaaat!? De satt två bord ifrån oss och de skrattade ingenting, de bara satt där och såg trötta ut. Psykat.

För övrigt så hookade Mitra upp en kille som gått i hennes skola. Hon hade tydligen trånat efter honom i två år och nu helt plötsligt så var han intresserad av henne och de hånglade upp varandra. Sen bestämde de att de ska åka till Madrid tillsammans imorgon, de skulle boka idag. Vi får väl se hur det blev med det, haha.


Mitra och jag, svettiga efter en hård tur på dansgolvet
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0