Dumma skola

Skrivet 2008-08-23 @ 16:54:25
Nu har jag skrivit lite mer än en halv A4-sida på min uppsats om korrosionsskydd. Korrosion är samma sak som rost för er som inte läst kemi, korrosion är bara ett lite mer komplicerat ord och gör rost till en hel vetenskap.
Det har tagit mig ett dygn att ens förstå vad jag ska skriva om så jag kom igång med skrivandet först idag och nu har jag skrivit om det jag förstått så nu måste jag förstå nya saker, jobbigt. Oftast brukar man kunna skriva massa skit som man inte förstår och betraktas som ett geni av läraren men inte med min kemilärare. Hon granskar texten så oerhört för att luska fram varenda liten osäkerhet så jag måste verkligen förstå vad jag skriver om den här gången och det är ganska svårt eftersom allting förklaras med något annat konstigt.
Men i slutändan så spelar det egentligen ingen roll hur bra eller dåligt mitt arbete blir för läraren kommer ändå lacka eftersom den skulle in vid midsommar. Jag längtar inte efter årets första kemilektion, vi kommer bemötas av en förbannad och trött kemilärare som säger att vi är obildbara och att vi inte visar någon respekt blablabla och så kommer det visa sig att typ fem personer lämnade in uppsatsen i tid. Men hon visar inte någon respekt för oss heller, hon säger åt oss att skriva en uppsats en vecka innan avslutningen och ber oss skicka in den på sommarlovet och så är hon orsaken till att vår klass inte får delta i utbytesprogrammet med Malta. Hon har alltså gett oss plugg över sommaren och sabbat en maltaresa för oss som vi längtat efter i två år.
Denna underbara lärare har ett smeknamn, Heil-Anna... eller det är väl snarare ett öknamn.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0