Busring

Skrivet 2008-08-19 @ 14:10:43
Var inne på en såndär sida där man kan köpa busringningar igår och vissa var faktiskt väldigt roliga. Det är sånnadär som man styr själv med telefonen, det är olika repliker för varje knapp och så hör man sin kompis samtidigt. Men kompisen hör inte en själv så man kan garva hur mycket man vill. Det finns massa olika, t ex en som ringer och frågar vart den roterande dildon ska levereras och en som ringer om en filmrulle med porrbilder som någon har lämnat in.
Jag busade med Sebbe och valde en som hade ringt fel och sen fick värsta aggresionsutbrottet. Men Sebbe hann lägga på innan det roliga kom. Sen var han inte så glad, han tål inte skämt. Han blir skitsur efteråt. Skämtade med honom första april och då var han sur hela dagen. Så den busringningen var ganska misslyckad men en kompis ringde till vår konfirmationsledare en gång och då var det en tjej som påstod att hon var ett gammalt ragg. Man kan spela in samtalet och det gjorde dem så jag fick höra det sen, oj vad roligt det var.
Jag har en annan favorit som jag vill testa på någon, det är en operatör som ringer och klagar på att personen pratar för mycket i telefon, haha!

Länk till sidan:
Blås skiten ur dina polare!
Kommentarer
Postat av: Elin

Det är faktiskt jätte kul,prövade att ringa dit med mina kompisar,man garvar ju fett mkt xD

2008-08-19 @ 15:20:25
URL: http://plemmis.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0