Bra studentgrejer

Skrivet 2008-08-28 @ 17:00:47
Kanske kan berätta nått mindre aggresivt om vårt studentfix också.
Igår var vi på Café Umbra vid slussen på en visning. Lokalen var ganska liten och det såg bara rörigt ut i baren men det var ett bra pris på det hela. Men killen som visade oss runt hade gärna fått sätta på sig ett par andra jeans. Hans jeans var nämligen ganska tajta över snoppen så man såg liksom hela härligheten. Den låg på hans högra sida om gylfen och det missade ingen av oss som var med. Det var så tydligt att det var det första man såg när han kom in i rummet och då visste man liksom inte vart man skulle titta någonstans så det resulterade i att man intensivt såg honom i ögonen för att inte titta någon annanstans. Det hela blev en lite obekväm situation kan man säga.
Imorgon ska jag, Karro och någon mer på lite fler visningar runt stureplan. Vi är mest intresserade av Fellows för deras lokal verkar riktigt grym. Killen som skulle visa oss lokalen ringde och sa att vi kunde kolla på några andra lokaler sen också så det blir nog bra. Ska bli ganska kul faktiskt. Det skulle vara kul att ha på fellows men det blir nog rätt dyrt om vi inte lyckas sälja apmånga biljetter. Men det känns som att det är lättare att sälja biljetter till en skiva på fellows än på cafe umbra för på fellows är det vanligtvis 23 års gräns så det är ju ett bra sätt att få kolla in stället innan man fyller 23. Nader hade vart där på skiva och tyckte att det var asbra så jag hoppas att det faller oss i smaken och att vi klarar av att ta det.
Fick veta att mamma betalar den större delen av min student, dvs flak, skiva, mössa och en dyr klänning. Så det ända jag behöver köpa själv är två andra klänningar. Behöver tre stycken (klasskiva, utspring/mottagning, slutskiva)
Men sen måste jag typ betala 300:- för att få med både Sebbe och Patrick på flaket. Alla i klassen betalar 600:- för flaket och då får alla ta med sig en kompis. Jag måste alltså ta någon annans kompisplats, alltså någon som inte ska ta med någon. Men de vill ju ha pengar för den platsen. Men ska se hur det blir nu med flaket eftersom folk verkar banga. Blir det en "gratisplats" över så tar jag gärna den eftersom jag är med och planerar hela skiten, någonting borde man ju få för det.
Kommentarer
Postat av: alexandra

Man kommer in på fellows iaf även fast det är 18 haha vadå glädjedödare ;)

2008-08-28 @ 20:26:07
URL: http://alexjs.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0