"Bra pris"

Skrivet 2008-08-21 @ 21:21:12

Sebbe sa nyss åt mig att gå in på storstadspojkens blogg, blondinbellas pojkvän. Då har killen lagt upp bilder på fyra asfula väskor som han tycker är skitsnygga och billiga och så skriver han såhär "Ally Capellino kostar kring 2000 kr, bra när man är student" Vadå bra när man är student!? Det är bara överklassbarn som köper väskor för 2000:-, absolut inte studenter. Det spelar ingen roll om man jobbar extra och sådär, man spenderar inte två lök på en ful väska. Ingen jag känner skulle lägga ut så mycket pengar på en väska... bra pris på en väska är under 500:- och om man känner för att unna sig något mer exklusivt får man väl ta någonting under tusenlappen men 2000:- är ju fan ett rån.
Trodde att hans blogg skulle vara lite mer "äkta" än blondinbellas och det verkade bra i början men nu är den bara tråkig och ytlig.
Han visade förresten en bild på sin frukost som bland annat bestod av en proteindrink och skrev att det var väldigt bra blablabla. Min idrottslärare som är sjukt hälsosam och fitnessintstruktör på kvällarna har sagt att proteindrinkarna bara hjälper om man är bodybuilder eller satsar på att bli det. För vanliga vältränade killar åker det bara med ut i avföringen. Som jocke sa "Ni som spenderar pengar på de här proteindrinkarna har förmodligen världens dyraste avföring."
Och det är typ inte bra om man pissar ut massa protein för jag har för mig att skelettet i kroppen påverkas, äh jag ska inte säga nått om det för jag det var några månader sen jag studerade det där i skolan.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0