Bacillskräck

Skrivet 2008-08-15 @ 19:38:59
Var och käkade på Vendetta idag igen och när vi åkte hem såg vi alla möjliga skumma människor på tunnelbanan. En med en lustig frisyr, den galna tanten från akalla som byter plats hela tiden och så såg vi en kille med basillskräck.
Han stod upp vid dörrarna och för att inte ramla var han tvungen att hålla i det där räcket uppe i taket, men för att kunna hålla i det var han tvungen att ha en servett mellan handen och räcket. Och så fort tåget stannade vid stationerna tog han ner handen så att han skulle hålla den där så lite som möjligt men sen när tåget började åka igen tryckte han upp handen med servetten på räcket igen.
Undra vad som hade hänt om det fanns en sittplats ledig åt honom, skulle han ta upp ett sittunderlag och lägga på sätet och torka av hela tunnelbane fönstret med en våtservett?
Jag förstår inte folk som har en såndär bacillskräck, det blir ju bara värre och värre om man ska hålla på sådär och tillslut så kan man inte ens skita på sin egen toa. Man behöver ju faktiskt inte slicka sig om fingrarna när man är ute på stan och rör massa grejer, man kan ju bara tvätta händerna när man kommer hem.


Han vände sig om precis när jag tog kort så jag var snäll och tog bort hans ansikte iallafall
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0