Ungdomars mardröm: jobba på valborg

Skrivet 2008-04-29 @ 23:00:18
Juste måste ju säga att jag har fullt upp hela dagen imorgon så det blir nog inte så mycket bloggande. Slutar skolan vid tolv och då ska jag åka och köpa en jacka i Solna som jag har lagt undan. Sen ska jag och Sofia hem till AM och baka snoddas/mocharutor/kärleksmums (kalla det vaf*n du vill) och sen ska vi till jakan och jobba hela kvällen. Det här är det tredje året som just vårat lag håller i valborgsfirandet i jakobsberg. Jag ska stå i lotteriet hela kvällen enligt ett schema vi fått, så kom till kvarnbacken och köp massa lotter av mig!
Fy vad trött jag kommer vara där i slutet av passet, vi ska stänga ner alla stånd och serveringar vid 22.00 och sen ska elden släckas och så ska det städas i mörkret. Förra året kom vi iväg vid ett tiden, usch och fy då har till och med bussarna slutat gå. Får hoppas att pappa för en gångs skull kommer och hämtar mig.
Letade fram en bild på Malin och mig från förra årets förberedelser när vi hade tävling om vilka som byggde upp sitt tält först, det blir alltid mer effektivt om man säger att det är en tävling you know. Jag och mitt team vann såklart, man har ju lärt sig endel av att bygga ihop IKEA möbler!
image99
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0