Promenad på fältet

Skrivet 2008-04-18 @ 17:30:51
Promenaden med Sara var najs, det var ju riktigt varmt i solen! Men det blåste endel, men vi var ju ute på fältet och gick så det var ju ganska självklart. Det är så najs att vara ute här på Järvafältet på sommaren, stora gräsytor och massa sol, känns lite som landet, finns ju faktiskt en bondgård vid tippen, hehe. Låter så fel att det finns ett skitstort fält med stall och en bondgård mellan Kista och Rinkeby, en oas i betongen liksom.
Nedanför tippen har de gjort en liten fågeldamm, men för tillfället ser det bara ut som en stor lerpöl, men i sommar kan jag tänka mig att de är trevligt att sitta där när ängen är helt grön och det är tyst runtomkring. Men det funkar inte om det ska vara dumma kanadagäss där som det var idag, det var två stycken där som simmade runt och såg allmänt muppiga ut. När de såg oss började de simma emot oss och gå upp på land och det där är ju farliga grejer så vi sprang därifrån. Usch vad jag hatar kanadagäss, de bara går och bajsar ner överallt. sen gick vi förbi Martin och hälsade på honom, hans pappa som jobbade på BEAB där vi sommarjobbade förra året sa att påskliljorna som jag och Martin planterade förra året hade kommit upp så vi var tvugna att gå och titta på det, ska lägga upp en bild på det sen.
Sen hängde vi på martins lilla veranda och snackade rätt länge tills min mage började kurra efter mat och så gick vi hem igen, mycket trevligt. Bjuder på lite bilder, även fast jag ser ut som en mygga i mina feta glasögon.
   
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0